Heb je een familielid of vriend(in) die een echte tech liefhebber is? Dan hebben wij wat cadeau-inspiratie voor je zodat je sowieso een goed cadeau hebt voor de feestdagen. Voor een niet al te hoog prijsje, want we weten dat tech producten soms wat prijzig uit kunnen vallen. Dit zijn onze aanraders voor beste tech cadeaus en gadgets onder de 100 euro.

Het dagelijkse nieuws horen? De snelste weg vinden naar de biologische voedselwinkel? Of gewoon leuke spelletjes voor de kinderen? De Google Nest Hub is bijzonder multifunctioneel. En het handige is: je hebt hier allemaal toegang tot via moeiteloze spraakbesturing.

De slimme besturingscentrale is hét ideale tech cadeau voor kerst of een verjaardag. Lampen, camera’s, televisies en andere apparaten kunnen worden beheerd en bestuurd via de heldere display. Je gehele smart home heb je binnen handbereik en overzichtelijk weergegeven. Misschien raadt je het al: ook voor het bedienen van aangesloten producten kun je gebruik maken van spraakbediening.

Ook video’s en muziek kunnen via de Hub worden afgespeeld en het mooie is: hij hoeft echt niet op te vallen in je interieur. Of tenminste, misschien alleen in positieve zin dan. Wanneer je de slimme display een tijdje niet gebruikt, kan hij namelijk transformeren in een haarscherpe digitale fotolijst. De Google Nest Hub toont je een diavoorstelling van geselecteerde foto’s.

Een extra bonus is de verwerking van gerecyclede materialen in het design. De Google Nest Hub (Gen. 2) vind je op onze website en bovendien bieden we verschillende bundels aan, waarvan sommige ook nog onder de honderd euro blijven.

Google Chromecast met Google TV (4K) – Indrukwekkende streaming gadget

Smart-tv’s zijn over het algemeen een stuk prijziger dan televisies zonder deze ingebouwde feature. Met de Google Chromecast met Google TV (4K) is er een handig, betaalbaar alternatief van de allerbeste kwaliteit.

De Chromecast plug je via HDMI in je televisie en je kunt genieten van alle functies die een Smart-tv heeft en hoogstwaarschijnlijk nog meer. Niet alleen het overzichtelijke Google TV-menu, die alle gebruikelijke streamingplatformen weergeeft, behoort tot de mogelijkheden.

Via Google Assistant kun je moeiteloos via een spraakopdracht je favoriete film of serie inschakelen. En daar hoeft je televisie niet eens voor aan te staan!

De slimme Chromecast kan je televisie omtoveren tot een waardevol onderdeel van je smart home. Koppel bijvoorbeeld een slimme camera en stream het beeld automatisch op je televisie als er een potentiële dreiging wordt gedetecteerd.

Maar dat is nog niet alles. Slimme speakers voeg je via Google Assistant ook eenvoudig en draadloos toe aan je televisie. Zo kun je het geluid van alle kanten laten komen voor een heuse bioscoopervaring.

Lees meer over de verschillende Google Chromecasts in ons andere blog artikel. Wie maak jij er dit jaar blij mee?

Google Nest Mini en Google Nest Audio – multifunctionele speakers als tech cadeaus

Om maar gelijk aan te haken op de Google Chromecast en Nest Hub; ook de Google Nest Mini en Google Nest Audio zijn geweldige tech cadeaus voor onder de honderd euro.

Deze twee slimme speakers kun je aansluiten op je televisie via de Google Chromecast met Google TV (4K) en op de Google Nest Hub. Maar uiteraard kun je veel meer dan alleen dat. Het zijn beide zeer vergelijkbare speakers, met als grootste verschil de audiokwaliteit. De Nest Audio heeft een betere geluidskwaliteit, en met name meer bas. Al heeft de Nest Mini al best een indrukwekkend geluid voor een laaggeprijsde slimme compacte speaker.

Met de ingebouwde Google Assistant maak je gebruik van handsfree spraakbediening van de speaker zelf, maar ook van alle aangesloten apparaten. Zo kun je je hele Google Assistant-smart home bedienen. Uiteraard kun je Google Assistant naar alles vragen en een weersvoorspelling krijgen of alle slimme weetjes die je maar kunt bedenken. Google Assistant heeft overal een antwoord op.

Verder geniet je van functies als Multi-Room, Stereo Pairing en bellen met spraak en video via Google Duo. De link hieronder verwijst je naar een extra voordelige bundel van beide producten, maar uiteraard zijn ze ook apart verkrijgbaar.

Withings Body+ – een gadget voor de goede voornemens

Zodra het einde van het jaar in zicht komt, beginnen we aan nieuwjaarsvoornemens te denken, nietwaar? Meer sporten staat vaak op de agenda; niet voor niets is januari de drukste maand van het jaar in de sportschool.

Wat belangrijk is om te realiseren, is dat de cijfers op de weegschaal niet altijd iets zeggen over je werkelijke lichamelijke conditie. Daarom heb je aan een Withings Body+ een stuk meer.

De Withings Body+ Smart Scale analyseert je lichaamssamenstelling en stuurt de lichaamsanalyse vervolgens via Bluetooth of wifi naar je smartphone. Naast nauwkeurige metingen van gewicht en BMI wordt ook lichaamsvet, botmassa, spiermassa en lichaamswater berekend.

Via de gratis Health Mate-app houdt je alles overzichtelijk in de gaten en nogmaals: gewicht zegt echt lang niet alles! Ken je iemand die ieder jaar met loze goede voornemens komt? Misschien moet je dit cadeau eens ‘overwegen’..

HerQs Connected Digital Dome – Multifunctionele BBQ Thermometer

Het mag dan misschien niet het meest gunstige seizoen zijn voor een barbecue, maar de HerQs Connected Digital Dome kun je ook gewoon gebruiken voor binnen in de oven. Zo kan deze gadget helpen je favoriete wintergerechten te bereiden.

De meegeleverde probes bevestig je in je etenswaren die je wilt bereiden en vervolgens wordt de temperatuur nauwkeurig gemeten. Via Bluetooth heb je een bereik tot 30 meter en je kunt tot maximaal 5 (na aanschaf van een uitbreidingsset) verschillende temperaturen tegelijkertijd meten. Je kunt wekkers of temperatuurdoelen instellen en zelfs uit voorgeprogrammeerde garingsprogramma’s kiezen.

HidrateSpark 3 – Smart Water Bottle

De HidrateSpark 3 – Smart Water Bottle is meer dan leuke toevoeging aan onze tech cadeau suggesties onder de 100 euro. Het is de ultieme gadget die iedereen wel kan gebruiken.

Voldoende water drinken is bijzonder belangrijk, maar dit is niet voor iedereen even makkelijk. Niet alleen voor je huid is het drinken van water goed, maar ook je concentratieniveau en energielevel krijgen een boost. Gelukkig hoef je met de HidrateSpark 3 niet meer zelf continu te denken aan het drinken van genoeg water.

De voortgang van je waterinname kun je bekijken in de Hidrate-app en je ontvangt meldingen wanneer het tijd is om te hydrateren. Je kunt de slimme waterfles bovendien verbinden aan verschillende smartwatches, zoals bijvoorbeeld een Fitbit of Apple Watch.

Een handig extraatje: als je niet meer weet waar je de fles hebt gelaten kun je via de app de locatie waar je het laatst verbonden was inzien. Dus, klinkt dit als een gadget die iemand binnen jouw kring niet kan missen? Grijp je kans!

Belkin SOUNDFORM Move Plus True Wireless Earbuds met Draadloze Oplaadcase

Draadloze oortjes zijn populairder dan ooit en met de Belkin SOUNDFORM Move Plus True Wireless Earbuds met Draadloze Oplaadcase zul je gegarandeerd punten scoren bij de volgende feestelijke gelegenheid. Beide oortjes zijn voorzien van een microfoon waardoor je zelfs met slechts één oortje kan bellen. Super handig!

Maar uiteindelijk draait het natuurlijk allemaal om het geluid en de batterijlevensduur. De geluidskwaliteit is simpelweg geweldig en de prijs-kwaliteitverhouding is daarmee verbluffend. De oortjes gaan los al 5 uur mee. Maar met de draadloze oplaadcase, waarin je ze plaatst als je ze niet gebruikt, wordt die verlengt tot een totaal van maar liefst 24 uur. Kortom; kopen dus!

Chipolo Bluetooth Trackers – gadgets voor iedereen

Niets is zo vervelend als het urenlange zoeken naar je waardevolle spullen, vindt je niet? Met de Chipolo One of Chipolo Card is dit gelukkig verleden tijd. De compacte Bluetooth-trackers geven je altijd een exacte locatie, tot en met een bereik van 60 meter en kunnen rinkelen wanneer jij wilt. Wanneer je niet meer binnen dit bereik bent, kun je de laatst verbonden locatie direct inzien.

Maar er is veel meer dat deze handige producten kunnen. Van het luiden van de ringtone en het triggeren van de camera van je smartphone, tot het ontvangen van notificaties wanneer je het huis verlaat zonder je tracker.

Maak gebruik van het groeiende netwerk van Chipolo-gebruikers en help elkaars verloren spullen vinden. Chipolo biedt zelfs een speciale Chipolo Spot-lijn aan die gelokaliseerd kunnen worden met behulp van het wereldwijd populaire ‘Apple Zoek Mijn (iPhone)’.

We raken allemaal wel eens wat kwijt. Maar laten we eerlijk zijn; er zijn mensen die daar net even wat vaker last van hebben dan anderen. Ken jij zo’n sloddervos? Of iemand die gewoon altijd in de gaten wilt hebben waar zijn spullen zijn? Dan is Chipolo de juiste keus.

Wat misschien kan beginnen als een grappig cadeautje, is in werkelijkheid echt hartstikke handig. Neem dat maar van ons aan. De link hieronder verwijst naar de brandpage van Chipolo, waar je zelf kunt kiezen welk product voor jou het meest geschikt is.

Meer inspiratie nodig voor tech cadeaus en gadgets?

Heeft deze lijst je niet verder kunnen helpen met cadeau-inspiratie voor tech cadeaus en gadgets? Neem dan gerust een kijkje op deze blog of in onze webshop. Hier vind je een breed assortiment aan smart home producten en gadgets waarmee iedereen een slim huis kan inrichten.