Het smart home merk Hombli beschikt al langere tijd over een breed aanbod van slimme producten, maar ze betreden nu ook de wereld van slimme verwarming. Ontdek hier wat de Hombli Slimme Thermostaat te bieden heeft. Hoe hij je slim én warm de winter door kan helpen en hoe je tegelijkertijd geld kunt besparen.

Hombli is voor de smart home kenners waarschijnlijk wel een bekende naam. Het merk biedt een grote verscheidenheid aan producten voor je slimme huis zoals slimme verlichting, stopcontacten, camera’s en nog veel meer!

Nu staat er een nieuw Hombli-product in de startblokken: een slimme thermostaat. Met spraakbesturing, een weekplanner, een kinderslot en een bijzonder lange batterijduur doet hij er alles aan om jouw huis optimaal te verwarmen. Hieronder volgt een overzicht van de belangrijkste functies.

Eenvoudige installatie en bediening

Hombli streeft er altijd naar om de installatie en bediening van zijn producten zo eenvoudig mogelijk te maken. Deze thermostaat is niet anders! Je kunt op een makkelijke manier je oude radiatorregelaar vervangen door de nieuwe Hombli Smart Radiator Thermostat.

Verder kun je de thermostaat via de gratis Hombli-app bedienen en je kunt je thermostaat efficiënt laten samenwerken met je andere Hombli-apparaten. Ook kun je in de app precies zien hoe je dagelijkse, wekelijkse en maandelijkse verbruik eruitziet!

De slimme radiatorthermostaat is compatibel met Amazon, Google en Apple. De thermostaat kun je daarbij spraakgestuurd bedienen via Amazon Alexa, Google Assistant of Siri.

Bespaar tot 30% op verwarmingskosten

Met de Hombli Slimme Thermostaat kun je de temperatuur voor elke kamer afzonderlijk instellen. Je verwarmt daarmee alleen de kamers die je daadwerkelijk gebruikt. Fijn, want dan hoef je de andere delen van je huis niet onnodig te verwarmen. Dat scheelt.

Bovendien kun je een weekschema instellen dat overeenkomt met jouw dagelijkse routine. Zo kom je altijd thuis in een aangenaam verwarmde ruimte zonder dat je de verwarming de hele dag door hoeft te laten werken.

Een andere functie is dat de Hombli Slimme Thermostaat de verwarming stopt zodra deze een snelle temperatuurdaling detecteert. Dit gebeurt vaak wanneer er ramen en deuren open staan. Handig? Ja! Je kan deze functie eenvoudig activeren in de app.

Andere slimme thermostaten in vergelijking

Ben je benieuwd naar de slimme thermostaten van andere merken? Lees dan alles over slimme verwarming op onze blog. Kom er bijvoorbeeld achter wat het verschil is tussen de slimme verwarming van tado° en Eve.