Radiatoren houden je hele huis warm, maar vreten veel stookkosten. Dat kun je optimaliseren met slimme radiatorknoppen, maar Hombli biedt nu een ander alternatief: de Smart Infrared Panel Heater. Een minimalistisch vormgegeven infrarood verwarmingspaneel dat alleen verwarmt waar je hem nodig hebt – op een slimme manier. We laten je nu zien hoe het werkt.

Met de Hombli Smart Infrared Panel Heater verwarm je heel effectief individuele ruimtes en vermijd je het gebruik van je centrale verwarming. Je installeert het verwarmingspaneel gewoon in de kamer naar keuze. Afhankelijk van de grootte van de ruimte kun je kiezen uit twee uitvoeringen.

Het 350 watt model straalt directe warmte uit in een gebied van 5 tot 10 m² en het 700 watt model heeft een verwarmingsoppervlak van 10 tot 20 m². Monteer het verwarmingspaneel aan de muur of plaats het op de vloer. Steek de stekker in het stopcontact en druk op de aan/uit-knop – klaar.

Zoals de naam al verklapt genereert dit apparaat warmte via infraroodstraling. Dit is directe warmtestraling, die nu al wordt geprezen als het verwarmingssysteem van de toekomst. Niet alleen is dit type verwarming ongelooflijk snel en efficiënt, hij werkt ook op elektriciteit. En als je stroombron groen is, bijvoorbeeld via een milieuvriendelijke stroomleverancier of dankzij de ondersteuning van zonnecellen, is je verwarming ook groen.

Hoe je het Hombli verwarmingspaneel slim bedient

Je bedient het slimme infrarood paneel eenvoudig via de Hombli-app. Verbind de Panel Heater met het internet en de app heeft er toegang toe. Nu kun je slimme verwarmingsschema’s maken voor individuele kamers, je verbruik duidelijk in beeld brengen of het apparaat handmatig in- of uitschakelen, ongeacht waarvandaan. Je kunt het verwarmingspaneel zelfs bedienen met een spraakbediening via Amazon Alexa en Google Assistant.

Het infrarood paneel wordt automatisch uitgeschakeld door de open raam detectie die actief is zodra het toestel koude lucht detecteert. Dit voorkomt het maken van onnodige kosten en maakt je verwarmingsgedrag dus duurzamer. Bovendien is de Panel Heater beveiligd tegen oververhitting, dus ook daar hoef je je geen zorgen over te maken.

Ben je enthousiast geworden? Je kan de infrarood verwarmingspanelen van Hombli tegen enorm scherpe prijzen kopen in de tink shop.

Meer weten over de verwarmingsopties van Hombli

Hoewel we kunnen stellen dat zo’n infrarood verwarmingspaneel wel eens de toekomst van verwarming zou kunnen zien, biedt Hombli ook andere slimme verwarmingssystemen. Neem bijvoorbeeld de Smart Radiator Thermostats, deze maken je radiatoren in een mum van tijd slim bedienbaar,