We proberen onze huizen met alle mogelijke middelen te beschermen. Dus waarom zouden we dat niet doen voor ons huis op wielen? Het camper of caravan beveiliging wordt regelmatig onderschat en is daardoor erg in trek bij dieven. Wij vertellen je hoe je ook op vakantie goed beveiligd bent tegen inbraak en diefstal.

Het draagbare alarmsysteem van Bosch is het ultieme inbraakalarm voor in de camper of caravan. De combinatie van druk-, geluids- en bewegingssensoren detecteert inbraken en stuurt een pushbericht naar je smartphone. Je bent altijd verbonden met de mobiele beveiligingsassistent via de gratis app. Bosch Spexor heeft geen constante wifiverbinding nodig, wat het apparaat ideaal maakt voor onderweg.

Maar Spexor kan meer doen dan alleen je mobiele smart home beschermen. Naast de luchtkwaliteit meet hij ook de hoeveelheid pollen, heeft hij een temperatuuralarm en kan hij gevaarlijke gassen detecteren. Zo ben je beschermd tegen alle gevaren van het kampeerleven

Ring Alarm – De ultieme bescherming

Ring biedt je een groot aantal mogelijkheden voor het beschermen van je camper of caravan. Rust het beveiligingssysteem uit met deur- en raamcontacten, bewegingssensoren of camera’s. Dankzij de werking op batterijen werkt je Ring-beveiligingssysteem altijd onderweg, als je met volle batterijen op weg gaat.

Vooral in de natuur kunnen dieren langs je camper scharrelen en om te voorkomen dat er zich valse alarmen voordoen, kun je de gevoeligheid van de sensoren naar wens aanpassen. Zo ben je veilig, maar zul je niet onnodig worden gewaarschuwd.

Eve Energy – Maak ieder product smart

Omdat je buiten je eigen huis waarschijnlijk niet overal de toegang zal hebben tot een wifi verbinding, is de Eve Energy de perfecte slimme stekker voor onderweg. De slimme stekker communiceert via Bluetooth en kun je met je smartphone bedienen waar je dan ook bent.

Met de Eve Energy kun je conventionele producten transformeren in een smart home product door ze in te pluggen in de slimme stekker. Vervolgens kun je tijdschema’s instellen en de producten zelfs bedienen met je eigen stemgeluid.

Naast helpen om energie en moeite te besparen, kan het product een slimme stekker er bijvoorbeeld ook voor zorgen dat de verlichting of andere producten zo nu en dan inschakelen om aanwezigheid te simuleren. Zo wordt de kans op inbraak verkleint en kun je met een nog veiliger gevoel je camper of caravan voor langere tijd verlaten

Meer slimme producten voor jouw mobiele smart home?

Heb je zelf nog ideeën over het beveiligen en/of slimmer maken van je camper of caravan? Neem gerust een kijkje op onze webshop. Uiteraard is het kiezen voor beveiligingsproducten voor op vakantie zeer verstandig, maar een beetje smart home entertainment kan je vakantie ook een stuk leuker maken. Wat dacht je bijvoorbeeld van een draagbare beamer of een goede kwaliteit bluetooth speaker?