Netatmo? Het merk met slimme oplossingen voor het verwarmen en afkoelen van je huis. En precies op het juiste moment kunnen we je het nieuwe aanbod van Netatmo introduceren: de Netatmo Smart Air Conditioner Controller. Zweten in de zomer behoort nou tot het verleden – en nu bedien je eenvoudig via je smartphone hoe koel jij het thuis wilt hebben. Lees vooral verder om meer te weten te komen over de voordelen en functies van de Netatmo Smart Air Conditioner Controller!

Het geweldige van Netatmo’s airco besturing is dat je je huidige airconditioning gewoon kunt behouden – en dus slim kunt maken! Geen nieuwe aankoop en ingewikkelde installaties nodig. Compatibiliteit is super breed want vrijwel alle air conditioners en lucht-lucht warmtepompen, die zijn uitgerust met een infrarood afstandsbediening en instellingsweergave – kunnen smart worden gemaakt. Maar geen zorgen, want je kunt voor de zekerheid de compatibiliteit van je apparaten checken op Netatmo’s website.

Eenmaal ingesteld, wat trouwens een fluitje van een cent is met de Home+Control App, kun je je airco simpelweg via spraakbesturing of de app bedienen. Dit overtuigt overigens wel, want met de vele slimme functies die het niet alleen gemakkelijk maken om je huis koel te houden – ben je ook nog eens energie en dus geld aan het besparen.

Ontdek deze slimme functies met de Netatmo Smart Air Conditioner Controller

Je airconditioning upgraden met de Netatmo Smart Air Conditioner Controller is in vele opzichten absoluut de moeite waard. Ontdek hier hoe de slimme controller je helpt om comfortabel gekoeld te blijven en welke slimme functies de app voor je in petto heeft

Bedien je airconditioning via de app of met spraakbesturing

Met de Netatmo Smart Air Conditioner Controller kun je nu je airco bedienen via de app of spraakopdrachten! Als dat al niet genoeg was, wordt het nog beter, want deze bediening geldt niet alleen voor één air conditioner maar voor je gehele airco systeem. Met één Netatmo Smart Air Conditioner Controller per air conditioner neem je de controle over alle aangesloten apparaten – en dat nog steeds natuurlijk met maar één app. Wil je het nog makkelijker integreren in je bestaande smart home? Natuurlijk kan dat ook, want de controller is ook te integreren met Google Home, Alexa en Apple Home. Hiermee kun je nóg eenvoudiger je automatiseringen creëren!

In de app kun je de temperatuur en vele andere instellingen naar wens aanpassen. Geef jezelf die maximale flexibiliteit door je thuisklimaat te beheren – zelfs wanneer je niet thuis bent! Onderweg naar huis alvast je koeling starten wordt nou bijna net zo makkelijk als de tijd checken.

Slimme tijdschema’s op maat

De regelingen kunnen nou nóg slimmer gemaakt worden door het persoonlijke weekplan die je leefgewoonten voor je bijhoudt. Na het beantwoorden van 5 simpele vragen over je dagelijkse en wekelijkse routine, je temperatuursvoorkeuren op bepaalde tijden en plaatsen – ben je een flinke stap dichter bij een individueel aangepast plan. Ook kun je in de loop van het jaar dit allemaal aanpassen aan je seizoensvoorkeuren, zodat je écht op elk moment van de dag een comfortabele temperatuur in huis hebt.

Nog een pluspuntje: dankzij de slimme tijdschema’s draait de airco alleen wanneer het écht nodig is. Zo bespaar je energiekosten zonder je comfort hieraan te laten lijden.

Bespaar nog meer energie met Netatmo Eco-Assist

Eco-assist is energiebesparing op een nieuw niveau. Met deze geïntegreerde locatie functie herkent de slimme airconditioning of je thuis bent gekomen of juist net bent vertrokken. Op basis hiervan schakelt de air conditioner zichzelf aan of uit – mits je deze functionaliteit natuurlijk activeert.

Ruimteklimaat meten met temperatuur- en vochtigheidssensoren

Om je de beste nauwkeurigheid te garanderen in het koelen van je huis, is de Netatmo Smart Air Conditioner Controller voorzien van temperatuur- en vochtigheidssensoren. Wooncomfort hangt natuurlijk niet alleen af van de temperatuur, maar ook van de luchtvochtigheid. Met deze sensoren kun je het binnenklimaat in je woning feilloos analyseren en in realtime volgen.

Netatmo Smart Air Conditioner Controller: Gemaakt voor langdurigheid

De Netatmo Smart Air Conditioner Controller is er om te blijven. Niet alleen is het ontwerp tijdloos en makkelijk integreerbaar in elk interieur, maar is het ook gemaakt van hoogwaardige materialen die lange tijd stand houdt. Netatmo heeft dit product op de markt gebracht na 4 jaar aan onderzoek en ontwikkeling, zodat het voor jou nóg langer mee zal gaan. De Netatmo Smart Air Conditioner Controller is een interessante investering die de moeite zeker waard is voor diegenen die zowel hoofd als huis koel willen houden.