Sonos heeft vandaag zijn nieuwe draadloze soundbar onthuld, die vanaf 7 juni verkrijgbaar is! De Sonos Ray belooft je ‘next level’ entertainment in een compact formaat. De soundbar zou ook compatibel zijn met bijna elke tv en is daarbij ook nog vriendelijk voor je portemonnee, hij is namelijk goedkoper dan de rest van de Sonos-familie. De voorverkoop begint op 17 mei.

Zoals je waarschijnlijk al weet, is de Sonos Ray niet de eerste draadloze soundbar van de fabrikant. Dit model is echter aanzienlijk compacter en ook betaalbaarder dan zijn twee voorgangers, de Sonos Arc en Sonos Beam. Dit model is natuurlijk compacter, maar belooft ondanks zijn afmetingen dezelfde prestaties.

Bereid je voor op nauwkeurig afgestemd, vol Sonos-geluid dat dialogen op televisie kristalhelder weergeeft met de ondersteuning van een zuiver basgeluid. Wij zijn in ieder geval benieuwd hoeveel bas je daadwerkelijk kunt merken uit één individuele soundbar.

De all-in-one soundbar voor films, muziek en games

Voeg eenvoudig meer slimme speakers toe aan de Sonos Ray om Surround Sound te creëren dat je volgende streaming- of gamesessie nog beter zal maken. Ook kun je de extra Sonos-speakers aansluiten op een Multiroom-systeem om het meeste uit je muziek te halen. Het maakt niet uit of het voor feestjes of je eigen plezier is; je kunt het Sonos-systeem inrichten zoals jij het wilt.

De akoestiek van de soundbar is naar voren gericht, waardoor de Ray ideaal is voor gesloten plekken zoals een TV-meubel. Met Trueplay (voor iOS-gebruikers) kun je het geluid ook nog aanpassen aan de omgeving.

Zoals je ziet, is jouw soundbar ontworpen voor optimaal entertainment en produceert hij een indrukwekkend geluid, zelfs bij lage volumes. De draadloze soundbar is zeer eenvoudig te bedienen met je afstandsbediening, de Sonos-app en Apple AirPlay 2. In tegenstelling tot zijn voorgangers maakt de Sonos Ray echter geen gebruik van spraakbesturing.

Sonos Ray in één oogopslag

Afmetingen Hoogte: 71 cm, Breedte: 55,9 cm, Diepte: 95 cm
Gewicht 1,95 kg
Kleuren Zwart, Wit,
Woofers en tweeters Twee tweeters, twee midwoofers
Versterkers Vier D-klasse digitale versterkers
Eigenschappen Trueplay (met iOS-apparaten)
Verstelbare equalizer
Basreflexsysteem
Spraakversterking
Nachtgeluid
Spanning Schakelende voeding van 100-240 V, 50-60 Hz AC, universele ingang
Connectiviteit Maakt via WLAN verbinding met elke 802.11/b/g/n router in het 2,4 GHz-bereik
Besturing Touch, afstandsbediening, Sonos-app Apple AirPlay 2 (op Apple-apparaten vanaf iOS 11.4)

De Sonos Ray is vanaf 7 juni verkrijgbaar in de tink-webshop. De voorverkoop start op 17 mei. Meer informatie over Sonos vindt je in onze webshop of op onze blog.