Aqara is een smart home merk, opgericht in 2016 – en beschikt al over een breed scala aan slimme apparaten. Denk aan sensoren, camera’s, deurbellen en zelfs slimme radiatorthermostaten. Je kunt deze gadgets allemaal bedienen met een handige app op je telefoon. En zelfs met je stem via Amazon Alexa, Google Assistant of Apple Home. Aqara wil dat je huis er niet alleen slim uitziet, maar ook simpelweg veilig en betrouwbaar is. En het mooie is dat de producten van Aqara betaalbaar zijn. Dus ook terwijl je je portemonnee tevreden houdt kun je je huis helemaal smart maken!

Aqara onderscheidt zich van andere smart home merken door hun focus op veiligheid, betrouwbaarheid en energiezuinigheid. Naast fijne functionaliteiten en handigheden streeft Aqara ernaar om je huis ook daadwerkelijk veiliger te maken. Dit gebeurt onder andere door altijd end-to-end encryptie als standaard aan te houden.

Daarnaast maken Aqara apparaten gebruik van Zigbee-technologie omdat ze hierdoor nóg energiezuiniger worden en langer meegaan op één batterij. Ervaart je netwerk een storing? Geen probleem, want met de Zigbee technologie blijven je automatiseringen gewoon draaien!

Een smart home voor iedereen!

Wil je een smart home, koste wat het kost? Dan hoeft het met Aqara juist niet altijd veel te kosten. Aqara is niet alleen geïnteresseerd in het leveren van hoogwaardige producten maar ook in de bereikbaarheid van smart producten voor iedereen. Of je nou een beginner bent in de wereld van home automation of een doorgewinterde professional – de prijzen zullen voor iedereen een aantrekkelijk punt zijn. Dus hoe groot of klein jij je budget ook stelt voor je slimme aanvulling, Aqara maakt het mogelijk om je huishouden te upgraden en smart te maken!

Het gemak van het installeren van Aqara’s producten is de kers op de taart wat betreft toegankelijkheid. Met de meest voorkomende gereedschappen heb je al meer dan genoeg om je smart home producten te installeren mocht dat nodig zijn, want Aqara zorgt ervoor dat je alles ontvangt wat je nodig hebt om hun producten zo eenvoudig mogelijk te installeren.

Aqara: thuis voor alles wat

Het fijne aan Aqara is dat je met één solide merk ontzettend veel in je huis kunt automatiseren. Aqara’s aanbod is super veelzijdig en biedt dus apparaten die voor vrijwel elk aspect in je huishouden toe te passen zijn. Zo zijn er sensoren voor bewegingen, luchtkwaliteit, deuren en ramen, waterlekkages en nog meer.

Een smart choice voor een smart home

Het maakt niet uit of je net begint met het automatiseren van je huis of al een ervaren gebruiker bent. Aqara biedt ontzettend veel betaalbare en betrouwbare smart home oplossingen die passen bij alle lifestyles. Van slimme sensoren tot slimme deurbellen en alles daarbuiten -en tussenin, Aqara’s productaanbod is zeer veelzijdig en eenvoudig te installeren. Aqara’s producten werken met populaire smart home platforms zoals Google Home, Amazon Alexa en Apple Home waarmee je de bediening nóg gemakkelijker kunt maken voor jezelf door het allemaal uit één app te bedienen.

Al om al is Aqara een veilige optie om een veilig smart home te creëren – en is het door de scherpe prijzen super aantrekkelijk om je smart home mee aan te vullen. Dus als je nog niet begonnen bent met je smart home avontuur, is Aqara zeker een gebruiksvriendelijke optie om hier mee te starten!